DJ til børnediskotek

Med mange års erfaring som dj, både til voksne, børn og barnlige sjæle er vi et professionelt valg til jeres næste fest. Vores mobile diskotek kan komme til alle afkrog af landet.

En god dj kan skabe den perfekte fest og få alle op ad stolene. Står I og mangler en dj, med erfaringer fra mange typer fester, det kunne være til jeres kommende klassefest, skolefest, minidisko, børnefødselsdag eller noget andet sjovt, så står vi klar til at hjælpe jer.

Vi er med i planlægningen og tager alle jeres ideer til os og sammen får vi skabt den bedste, sjoveste og mest uforglemmelige fest, som passer til netop jeres behov.

Passioneret og glad dj kommer ud og holder sodavandsdiskotek og underholder i børnehøjde. I tæt dialog sammen med jer, så skræddersyer vi den sjoveste og bedste fest til jer. Vi elsker danseglade børn og tilpasser konkurrencer og happenings så det passer til lige netop jeres fest og publikum.

Vi har udstyr til små & store fester - Snemaskinen er altid et hit!

Med vores meget alsidige udstyr og gadgets kan vi sammen skabe festen i drømmer om. Vi tilbyder at holde sjove konkurrencer og selvfølgelig har vi røgmaskine, sæbebobler og et flot lysshow, som indeholder lazer, spejlkugle, alt sammen med til at sætte gang i festen og hive humøret helt op på alle der deltager.

Derudover må der til en børnefest ikke glemmes balloner i alle former og farver.

Giv os et kald og lad os sammen planlægge jeres næste danse fest. Vil I bare gerne have en fest men ikke helt har nogle ideer, så fortvivl endelig ikke vi har tusinder af gode ideer. Følg dette link for at se billeder fra andre arrangementer vi har afholdt, måske der er ideer som passer til jer (link)

Vi glæder os til at hører fra je

Børnediskotek legebarnerne kolding
Børnediskotek skolefest